Werkkleding en beschermende kledij van Sioen | Frans Daelman, Aalst

Kluisdreef 3

B-9300 Aalst

Tel. 053 66 77 18

Fax: 053 67 27 41

Kwaliteit die het 'm doet

Dassy heeft een compleet en kwalitatief gamma van professionele werkkledij. De DASSY collectie wordt volledig bedacht en uitgewerkt door een uiterst creatief Belgisch team met jarenlange ervaring in de sector. De originele en efficiënte creaties van DASSY koppelen een hoog draagcomfort naadloos aan optimale functionaliteit en duurzame bescherming. Tevens zorgen de zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en de hoogwaardige confectie voor een hoge duurzaamheid.

 

Comfort

De DASSY werkkledij is van naaldje tot draadje vakkundig ontworpen vanuit de specifieke werksituatie van de gebruiker. Precies daarom zit deze werkkledij comfortabel, onder alle omstandigheden en bij elke beweging. U werkt gemakkelijker en bent productiever: de kleren doen het werk voor u!

 

Functionaliteit

De DASSY werkkledij voldoet aan de wensen van de vakman inzake veiligheid, bescherming, gebruiks- en onderhoudsgemak. Een gewone broek of één met meerdere zakken, een met kniebeschermers verstevigde broek of een hoge zichtbaarheidsjas... aan u de keuze. In het brede gamma van DASSY vindt elke professional de gepaste kledij.

 

Design

De volledige collectie combineert een tijdloos design met vernieuwende elementen. DASSY zorgt er niet alleen voor dat u goed voor de dag komt maar schenkt ook bijzonder veel aandacht aan het praktische aspect van de kledij.

DASSY richt zich tot professionelen uit diverse sectoren zoals onder andere bouw, wegenbouw en logistiek. De collectie is zo opgebouwd dat men snel en eenvoudig de juiste kledingcombinatie kan vinden, van broek met jas tot bretelbroek met fleece en T-shirt, volledig in functie van de bedrijfskleuren van de klant.